🔸北京填鴨(半隻) $150每片鴨都切到好薄,而且份量都好多。隻鴨唔會覺得太油太肥,每片大小都剛剛好。不過包鴨果啲皮就有啲少,最尾啲鴨就齋食,但係都係有皮包住會好食啲。感覺依度既北京填鴨比較正宗👍🏻🔹小籠包(6隻) $78小籠包就麻麻地,啲皮唔夠薄,同埋個餡味道都一般。不過咬落去入面都係好多汁,所以就算個皮有啲厚都唔會覺得好乾。🔸炒刀削麵 $88平時係其他餐廳好少食到炒刀削麵,而且係店員推介,所以就試下。比想像中好食,所以有驚喜👍🏻個麵食落去好彈牙,口感唔錯。茶位:$12/位兩個人去食所以試唔到太多野,不過主要都係想食北京填鴨所以先黎食。黎到一定要食北京填鴨😆
🔸北京填鴨(半隻) $150
北京填鴨