2018-12-04 172 views
一家人出去黃埔Aeon行街,正當苦惱食咩,行下行下去左food court 睇下有咩食,行左幾檔見到間(阿玖里) 係食台灣野,想起真的很久沒吃了。一看見魯肉飯,想也不想就衝去點餐,因為本人係~真的。超愛。魯肉飯🤣先點了個(祖傳魯肉滷蛋飯),因本人是飯桶,所以膽粗問服務員可以多少少飯可以嗎?當然服務員面帶笑容說沒問題😊再點多兩個(紅燒半筋半肉牛肉麵)比屋企人,追加小食(左宗棠雞)(黃金蝦)( 鹽酥雞排)(黑糖珍珠奶茶)。其實想再叫多兩三個小食,但比老公叫停了🤣魯肉飯D肉完全唔(鞋)口,一下子清晒,來不及拍照,牛肉忟到好淋,加上湯底少少辣,好惹味💃左宗棠雞有驚喜,係本人今趟覺得必叫的小食。Food court 竟然有這水準食物,讚👍下一次一定叫埋其他小食試

2018-11-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 左宗棠雞