2024-01-27 567 views
#chuchu食在大角咀 📍 英記油渣麵🐷媽嘅回憶!以前🐷爸會專登揸車買比佢食,而家間唔中都會去食,細個我就一定走油渣🤣食嘅係回憶 !同埋30幾蚊食得飽又ok嘅!不過佢就真係專賣油渣麵don’t expect too much💡因為佢開到好夜,宵夜真係幾正嘅!—————————————————————❣️ 油渣麵(大) $36雖然話大,不過個碗其實都唔係話好大🤣但食曬係飽嘅~豬油渣好多,舖曬面,油渣就有肥有瘦,食落去軟熟無油溢味嘅,不過🐷就唔鐘意,比曬🐷媽!🐷就食淨冬菇麵,冬菇好好食,炆到好淋!麵係粗身,好彈牙,有咬口,湯底唔會話好油膩,冬菇同豬油味都好出.❣️雞翼 $18/4隻🐷媽話雞翼係佢以前舊舖對面嘅小食,宜家自己做埋,不過就冇咁好食,唔係好夠熱,因為一嗌完就出咗!味係夠嘅,不過唔熱真係差咁啲!.💬呢間食嘅我諗係懷舊嘅味道,如果講出色嘅油渣麵🐷遲啲介紹,脆卜卜嘅油渣麵,係另🐷由唔食油渣麵變左ok接受!—————————————————————不專業評分👅好味指數: 7/10 💰性價比: 8/10👍🏻推薦: 7/10 —————————————————————🏡地址: 英記油渣麵 (大
#chuchu食在大角咀
📍 英記油渣麵

💡因為佢開到好夜,宵夜真係幾正嘅!

❣️ 油渣麵(大) $36

❣️雞翼 $18/4隻

不專業評分
👅好味指數: 7/10
💰性價比: 8/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 英記油渣麵 (大角咀)
大角咀菩提街4號永信大樓地舖
🕑營業時間: 19:00-03:00