夜晚黃金時段唔使等位都能夠即時安排入座,即刻開餐~但唔使排隊又唔代表食物質素唔好,只係因為呢個場地方夠晒大!兩小時燒肉x火鍋雙重放題成人收費最平$138一位,週末晚黃金時段都係$248,環境幾企理,座位夠寬敞,現場所見衛生狀況唔差,加埋過百款食物飲品選擇,性價比非常高!首先講下飲品,基本罐裝汽水,果汁茶酒都有供應,而且有個暖櫃提供熱飲,雪櫃旁仲有室溫飲品,相當貼心。更正既係有個自助花茶區,仲有埋功效同配搭建議,正!我沖左杯蒲公英,甜葉菊,紅棗,玫瑰,山楂,好清甜,好飲!飲品選擇都咁多,食物當然更多!沙律,冷盤,辣炒熱盤,刺身,壽司,炸物之外,仲有放題比較少見既蒸點心!蝦餃燒賣真係要趁熱食,辣炒蜆同辣東風螺幾惹味,刺身除左三文魚,虎蝦,帶子等,仲有大大隻赤蝦,鮮甜爽口!正呀!講左咁耐,餐廳主打其實係燒烤加火鍋,食物區有成七十款海鮮,肉類,丸類及蔬菜等,唔少本身已經醃過調味好,直接燒完唔使再點醬都夠好味。我推介羊架,香草魚柳,韓醬豚肉,麻辣雞扒。以往韓燒成日要換鐵板,但呢度響鐵板上鋪左張紙,連燒多春魚都唔會痴底!只係有汁既醃肉令張紙變黑,所以燒左2個鐘都只係換過一次紙!至於火鍋,三款湯底,

飲品選擇都咁多,食物當然更多!沙律,冷盤,辣炒熱盤,刺身壽司,炸物之外,仲有放題比較少見既蒸點心!

至於火鍋,三款湯底,個煲仲可以揀鴛鴦鍋,再次感受到餐廳在安排上的細心。

甜品部分有糕點,布甸,軟雪糕以及雪條等等好多選擇!今期款蜜糖牛奶味雪糕好特別,不過唔太合我口味,眾多甜品中,我最愛始唔識始終係朱古力雪糕批!
$273 (Dinner)