大年初二,因為下午餐要同親戚食,但又約左人出街。所以今餐都係食少少就算。一入門口,見到好多沖繩既酒樽同埋佢有幾個既位都係好似木桶咁圓背。求其搵個位坐低左,望下個餐牌,其實好多野都想食,但係因為下午果餐其實已經食左啲野,所以叫左一個海鮮沙拉,正式既名唔係好記得。同埋一個豚肉燒。個海鮮沙拉,我見到好大碟。同埋佢海鮮比例好多。食落啲海鮮都仲有一定觧味。刺身包括:蝦,吞拿魚,油甘魚。我覺得好抵食。可惜佢既腥味比較強烈。呢個關西燒我覺得有少少似我係大阪食既,佢係無面,只係有肉同菜。肉既份量好多。醬汁比較濃,食完比較口乾。不過都算大碟,兩個人食~都覺得夠飽。食物分數我會俾 8/10, 環境 8/10 因為可能係年初二,都好靜。座位都唔算好迫。不過因為呢排忙,呢個都已經1星期前食,唔記得左幾多錢,不過應該係200以下既 ! 合理~~

2016-02-09