2022-10-07
平時其實好少打食評,本身覺得好食同唔好食都應該在心中,但今日呢間…簡單黎講,大部分人去打邊爐其實都預係食調味料但呢間啲湯底係一開始OK,到打邊爐嘅中後段簡直係入口覺得苦同特別鹹,唔知係咪我嘅味覺奇特呢?實係咁啦,一定係因為我唔識欣賞特色湯底~條脷呢個時候已經乸到無乜味覺可言,再嗌餸,其實都係嘥錢~💸錢錢byebye !!返到屋企刷牙嗰陣,見到條脷變左黑色(前提係我無嗌過任何黑色/深色嘅嘢食)🖤未返到屋企個胃都已經有啲翻江倒海,返黎簡直覺得個胃灼痛到傻~但我都決定慳左胃藥錢+慳埋以後啲邊爐錢,因為已經對打邊爐有啲陰影呢🍲🥺補返說明,第二日係足足肚痾左兩次㗎🥹✌️青汁都無呢個效果呀,通便一流(軟爛嗰隻🤣)如果希望去廁所去得順暢啲,不妨一試呀~希望餐廳見到會正視並且改進呢個問題呀🤣其實未改名前都食過兩次,覺得質素都OK嘅。可能凡事真係事不過三掛~
簡單黎講,大部分人去打邊爐其實都預係食調味料
如果希望去廁所去得順暢啲,不妨一試呀~
希望餐廳見到會正視並且改進呢個問題呀🤣
其實未改名前都食過兩次,
覺得質素都OK嘅。
可能凡事真係事不過三掛~