2023-02-07 638 views
話說都食咗十幾年直到前幾個月都食緊。但今日一食就已唔同咗 我懷疑自己入錯店舖添 !味道淡如清水 已揀咗 大酸中辣 點解會咁 乜你哋教啲新人冇一個份量 去跟住㗎咩? 點解調味會搞到咁? 湯底唔同咗, 酸菜又少咗. 真係嬲到叫人問點解,完全唔同味好怪 食咗十幾年都唔係咁嘅! 阿叔答話廚師去咗休息 而家係啲新人做 我話接受唔到喎 跟住佢話換另一男仔幫我整 跟住食落去 只係好咗少少 但都係唔得,已完全不是那回事! 最終成碗放棄咗,淨食餸. D麵煮到好爛 唔係以前嗰種咁野味嘅湯底 講真一向呢間嘢都唔平 每次食碗七十幾蚊 ,而家咁難食 就算平我都唔會食! 以前腩肉好好食而家亦都唔同咗 好似打邊爐肉片咁, 雞翼尖都冇以前咁好了!