2018-07-20 105 views
現代都市人, 日捱夜捱都係為左個「食」字,但「食」都要食得健康 所以就聽朋友講去左呢間,yoga & 餐廳一條龍服務既餐廳試下。 環境非常舒適,主要都係用草木裝飾為主,俾人一種親近大自然同天然既感覺言歸正傳,講返個餐具牌先 個餐牌好細心,有埋每款唔同set既卡露里總和提供,咁樣食左幾多自己心中有數啦頭盤: 炸天婦羅,個汁好開胃,酸酸甜甜帶有少少柑味 炸粉唔厚,仲一d都唔油。餐湯&餐包,用左意大利式食法鱸魚柳+黑松露片,鱸魚一d腥味都無,肉質非常新聞實實的 再配埋呢個一粒粒既藜麥有少少辣,食法好特別另外叫左個豬柳,來自西班牙既豬柳,食落勁似黑毛豬既味道再配個木瓜沙律最後當然唔小得甜品 我食落個味就覺得似係「比利時朱古力」,只可惜當時唔記得左問下個職員,但鐘意食朱古力既朋友仔一定唔會失望這食評只是本小姐個人食後感

言歸正傳,講返個餐具牌先

頭盤: 炸天婦羅,個汁好開胃,酸酸甜甜帶有少少柑味
炸粉唔厚,仲一d都唔油。

餐湯&餐包,用左意大利式食法

鱸魚柳+黑松露片,鱸魚一d腥味都無,肉質非常新聞實實的

再配埋呢個一粒粒既藜麥
有少少辣,食法好特別

另外叫左個豬柳,來自西班牙既豬柳,食落勁似黑毛豬既味道
再配個木瓜沙律

最後當然唔小得甜品

這食評只是本小姐個人食後感

2018-07-12
$328 (Dinner)