2022-08-03 109 views
同nana 係中環附近扮完靚..就打算附近搵D野食..行過比佢門口隻豬仔吸引左..睇睇餐牌又岩食就試下😃午餐時間去有Lunch menu..叫左個 Set A $108 同Set B $138 Share 前菜叫左 主廚沙拉 是日餐湯 各一因為英語有限公司嘅關係..飲完個湯都唔知係咩嚟嘅..不過係幾好味嘅🤣兩款午餐主菜都係4選2Set A要左-傅統洋蔥薯仔西班牙奄列呢個入邊有一嚿嚿嘅薯仔..口感幾好.. -炸黑毛豬火腿球nana話呢個火腿球..同佢喺西班牙食嘅幾乎係一樣..佢話佢一個人可以食10粒😂..Set B 要左-脆皮豬肉配蜂蜜醬nana一見到呢份嘢嘅時候..就同我講..個樣好似好乾..好難切..點知佢食食吓又話..估唔到呢個豬..係完全唔乾..仲要好好味..所以真係豬不可以貌相🤔-迷你臘肉腸鵪鶉蛋漢堡四樣入邊我最鍾意嘅係呢一個漢堡首先佢用鵪鶉蛋嚟煎蛋..真係好用心..漢堡入邊夾咗兩片芝士..有啲類似藍芝士嘅味道..令到成個漢堡真係昇華.. 真係會推介大家試吓😋跟餐甜品係香脆玉桂條配檫子朱古力醬係估唔到咁好食嘅..因為本身係雀仔胃嘅關係..好好食我都淨係食咗一條半..餘下嘅由n
同nana 係中環附近扮完靚..就打算附近搵D野食..

行過比佢門口隻豬仔吸引左..睇睇餐牌又岩食就試下😃
午餐時間去有Lunch menu..
前菜叫左 主廚沙拉 是日餐湯 各一
因為英語有限公司嘅關係..
飲完個湯都唔知係咩嚟嘅..不過係幾好味嘅🤣

兩款午餐主菜都係4選2
Set A要左
-傅統洋蔥薯仔西班牙奄列
呢個入邊有一嚿嚿嘅薯仔..口感幾好..
傅統洋蔥薯仔西班牙奄列

-炸黑毛豬火腿球
nana話呢個火腿球..
同佢喺西班牙食嘅幾乎係一樣..
佢話佢一個人可以食10粒😂..
炸黑毛豬火腿球

Set B 要左
-脆皮豬肉配蜂蜜醬
脆皮豬肉配蜂蜜醬

-迷你臘肉腸鵪鶉蛋漢堡
四樣入邊我最鍾意嘅係呢一個漢堡
首先佢用鵪鶉蛋嚟煎蛋..真係好用心..
漢堡入邊夾咗兩片芝士..有啲類似藍芝士嘅味道..
令到成個漢堡真係昇華.. 真係會推介大家試吓😋
迷你臘肉腸鵪鶉蛋漢堡

跟餐甜品係香脆玉桂條配檫子朱古力醬
係估唔到咁好食嘅..因為本身係雀仔胃嘅關係..
好好食我都淨係食咗一條半..餘下嘅由nana接力清晒….係好味嘅👍🏻..
店員話佢哋有另外一款甜品都係佢哋嘅王牌..
有機會都打算試吓☺️
香脆玉桂條配檫子朱古力醬

叫左兩杯飲品
nana 就叫左店員推薦既Sangria $78
佢話杯野係好飲嘅..👍🏻

我叫左杯 De la passion $70
熱情果加芒果既味道..好fresh ..👍🏻
(結果有一半係nana飲左..佢話我杯野好飲…我就話應該係隔離飯香啦🤨)

*入到餐廳就要轉英語頻道.
*咁啱隔籬枱有人生日見到啲職員攞晒結他唱晒生日歌咁..幾好氣氛.
*食得出佢哋大部份嘅食物都係要自己製作.全部都係用心嘅食物..我同nana都係覺得物超所值既.👍🏻
*店員服務好好..我同佢講我唔食豬牛肉..佢即時同我講有D食物可以幫我轉..好少遇到咁主動❤️(多數都係自己要問可唔可以轉)..抵讚..
2022-08-02
Type of Meal