2020-05-08 1381 views
近排見疫情有所緩和,而且又好耐冇食過日本野,同朋友傾開就話食放題過吓癮。見Openrice極上大喜屋近排有特價, 食物質素又好,一於去試試,點知⋯⋯事原當日8:30入座,餐廳入面隔晒圍板,做足防疫措施。佢哋安排左我哋去最入面嗰張枱。初初點嗰啲魚生壽司都幾好味,保持到水準。但唔知係咪冇咩生意,啲員工好似機械人咁,你講咩佢聽得一成。問佢攞隻碗又扮聽唔到 🤷🏻‍♂️ 最大件事係間餐廳衛生問題好嚴重,張枱下面好污糟。跟住食食吓突然間見到隻曱甴爬上枱面 😱😱😱 好彩朋友勇敢即刻整死咗佢!但係啲職員又扮聽唔到,見到都當睇唔到 😡 我哋指着條屍骸佢都冇晒反應 (下面有相為證🤢)。見到咁樣我哋都冇晒胃口🤮🤮🤮即刻埋單走人。其實之前諗住book銅鑼灣嗰間,但個friend話銅鑼灣有曱甴所以先去尖沙咀,點知都係中伏😵😵😵 唉⋯⋯大喜屋,不了。完。

2020-05-07
$320 (Dinner)