2013-11-27
星期日同成朋友到旺角食飯, 成過旺角間間食店都爆到飛起, 有朋友忽然醒起雅蘭後面有間新開應該無咁多人留意到的日式燒烤, 過到去果然有驚喜。 (*˘︶˘*).。.:*♡唔洗等位,放題任食都係每人2舊, 而且食材新鮮. 店內坐位舒適, 我們其中點了一口和牛同燒汁牛肋肉,充滿肉汁及入口即溶, 味道絶佳, 質量仲同尖沙咀果幾間大的燒肉店有得揮. 最大的分別相信只係任食同單叫. 虎蝦大大隻爽口鮮味, 赤豚露笋卷味道清新好味... 我地叫到成枱滿滿, 很誇張的說..所有食物都很新鮮同美味 服務一流, 我地叫到成枱都係都無話漏單, 上菜都快的, 員工笑容有禮, 落開旺角呢度都係諗得過
Other Info. :
需然唔想太多人去爭位坐, 但好野真係要同人分享 (*˘︶˘*).。.:*♡