2023-04-16 20 views
一直都認為漢堡係種好簡單嘅食物,平時食開連鎖快餐店嘅時候唔會太著重漢堡點先叫好食。今日食Honbo嘅cheese burger份量雖然一隻手拎晒,但呢個size唔會大到食得好論盡,或者食到漏晒汁。麵包唔似係買入,外乾內軟,感覺係手工整,唔只望落賣相好睇,仲好夾漢堡嘅餡,非常美味。牛肉煎得好好,外面煎得好香但裡面充滿肉汁。可能係自己做嘅漢堡肉,似乎混合左唔同種類嘅牛肉,口感非常特別。薯條即炸熱辣辣當然好好食,又唔會好咸。如果唔大食叫一客兩人分都夠。餐廳環境寬敞,員工都好好服務,希望之後沙田食飯都可以繼續食到咁好食嘅漢堡。

2023-04-15
Type of Meal