2020-09-05
現All-day breakfastBagel set (2 toppings with drinks)Latte (set)Mocha價錢💲: $118/ $94/ $36/ $40好味程度😋: 3.6/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 4.3/5性價比🥢: 3.2/5回頭率😚: 3.2/5-來到北角的下集,我就同foodie去左 cafe現,試左我平時好小叫的all day同bagel😂 環境幾靜幾舒服,幾啱女仔傾下計👩🏻🤝👩🏼-All day breakst我一向覺得冇咩特別,因為只係將啲嘢煮熟,不過影相就靚咁🤫今次個all day都ok的,火腿煎得幾香,肥瘦適中,腸係香草豬肉腸,偏鹹。蛋就都係咁但冇咩調味🧐比較好係個炒菌,因為佢好香菇味,有小小蒜炒😬沙律菜用黑醋,幾開胃😚但塊蒜蓉多士就腍左唔夠脆😥 整體就正常😝-仲叫左個bagel set,佢包一款,唔夠可以自己揀餡。我地就要左煙三文魚同mix芝士。煙三文魚份量幾多,有成3大片👍🏻bagel入面有啲熱溶芝士,但就凍左硬左,不過就可以幫個包加啲鹹香味😨bagel外脆內韌,質感都ok🥰但要切就都幾難切開啦😛 mocha勁濃朱古力味
All-day breakfast
Latte (set)
Mocha
價錢💲: $118/ $94/ $36/ $40
好味程度😋: 3.6/5
服務🍴: 3.5/5
環境🗾: 4.3/5
性價比🥢: 3.2/5
回頭率😚: 3.2/5
仲叫左個bagel set,佢包一款,唔夠可以自己揀餡。我地就要左煙三文魚同mix芝士。煙三文魚份量幾多,有成3大片👍🏻bagel入面有啲熱溶芝士,但就凍左硬左,不過就可以幫個包加啲鹹香味😨bagel外脆內韌,質感都ok🥰但要切就都幾難切開啦😛 mocha勁濃朱古力味,會蓋過朱古力味。Latte就超多奶😂 如果唔太飲得咖啡的會比較適合🥳