2018-12-23 1869 views
公司搞x'mas party, 身為admin既我, 除左揀地點、場地可以供所有同事坐得舒服, 要搞到個party好好睇睇係我既職責,今年公司批budget比較豪左少少, 就揀左交通極之方便, 鄰近旺角東既帝京酒店。一心諗住酒店質素唔差, 結果......令人大失所望!不得不讚帝京場地真係幾靚, 樓底又高, 可惜lunch-buffet選擇少, 質素很差!刺身只有三文魚、希靈魚同埋立魚, 立魚有如咬既一舊冇味既膠咁, 三文魚有腥味!忌廉湯稀到似水咁!牛肋骨已經係全場最正, 入味又夠林肉醬意粉好淡, d肉乾到冇汁, 意粉當然冇汁, 所以一樣乾啦!火雞片一d都唔滑, 好乾身荷蘭豆炒得幾有穫氣, 好清甜沙律唔會refill, 差不多見底甜品就只有甜品、cookies, 比咁貴都冇杯貴價雪糕食下整體公司投票過, 同事們反應係下年搵過第二間!
一心諗住酒店質素唔差, 結果......令人大失所望!

忌廉湯稀到似水咁!

牛肋骨已經係全場最正, 入味又夠林

火雞片一d都唔滑, 好乾身

荷蘭豆炒得幾有穫氣, 好清甜

沙律唔會refill, 差不多見底

甜品就只有甜品、cookies, 比咁貴都冇杯貴價雪糕食下

整體公司投票過, 同事們反應係下年搵過第二間!