我唔會再幫襯第一次嚟幫襯,見其他網站有六五折就黎試吓,散叫咗個龍蝦湯,西蘭花芝士湯加酥皮,忌廉蘑菇湯加酥皮,墨西哥串燒,卡邦利大蝦帶子意粉同豬手⋯⋯龍蝦湯茄膏重手左少少,蝦膏令到個湯好滯,西蘭花芝士湯見唔到有西蘭花,芝士味亦都無,根本係一個普通忌廉湯,可能因為係是日餐湯,就算我散嗌佢都係俾返果款我,忌廉蘑菇湯好淡,酥皮唔係好似出邊咁脹卜卜佢係林啤啤,一啲都唔好食,好失望,專登嚟飲酥皮湯的反而最好食係小食墨西哥串燒,牛仔肉同牛舌都好林好味,甜薯都好林好甜,呢個真係推介跟住到主菜卡邦利大蝦帶子意粉,忌廉味好重,但食唔到有芝士,有四粒蝦同一粒大帶子,都幾好食,不過如果一個人食曬會好滯,豬手好大隻,皮好脆,點蜜糖芥辣好好食⋯最後我哋差唔多食晒嘅時候,應該係負責人就攞張飲品表,要我地每人一定最少要點一杯嘢飲,唔怪得知一開始就叫我地order飲品,但佢又冇講明一定要每人點一杯嘢飲,最後先講,如果佢一早講明嘅話,我可能會叫少啲野,因為最後杯嘢飲根本飲唔到,而且呢杯嘢飲係冇折,最平一杯嘢飲都要$35,即是俾咗折你,但係一定係飲品都要賺返你多啲,就算個網站有條款寫明,都係話每人最低消費一杯飲品,最低消費
我唔會再幫襯
最後我哋差唔多食晒嘅時候,應該係負責人就攞張飲品表,要我地每人一定最少要點一杯嘢飲,唔怪得知一開始就叫我地order飲品,但佢又冇講明一定要每人點一杯嘢飲,最後先講,如果佢一早講明嘅話,我可能會叫少啲野,因為最後杯嘢飲根本飲唔到,而且呢杯嘢飲係冇折,最平一杯嘢飲都要$35,即是俾咗折你,但係一定係飲品都要賺返你多啲,就算個網站有條款寫明,都係話每人最低消費一杯飲品,最低消費意思係其中一個人冇點餐先需要,但係我哋已經點左三個湯兩個主菜一個小食都仲過唔到最低消費咩?呢個條款我真係好耐冇係香港見過係咁樣計最低消費的
叫兩個散餐,一個晚餐又話唔得,一定要全部散叫,我之前都係用同一個網站係第二間餐廳,人地都可以分開計散餐有折,套裝冇折。
睇落比折扣你好似好着數,但原來最後計落根本都唔係平好多,講真最後要我地每人叫一杯正價飲品真係條氣好唔順,無啦啦比多$100飲三支冰鎮樽裝奶茶,但係又唔係冰鎮住,得知樽裝奶茶俾你,咁又點叫做冰鎮呢⋯⋯
算啦,反正呢間野我唔會再幫襯,如果大家想去試吓d嘢食都可以,不過如果要散嗌就要問清楚係咪一定要再叫一杯野飲啦!