2023-03-13 135 views
琴晚朋友屋企入伙,叫左我地3位密友上嚟,仲叫左呢間餐廳嘅外賣,估唔到咁出色,值得介紹下,走個陣去睇下餐廳,果然好多人,餐廳都幾大,似新裝修,幾靚。點左以下食物:*慢煮咖喱牛腩飯($62)咖哩好好味,夠正宗,食落唔係單一咖哩味,比起好多茶餐廳好味,汁送飯一流。牛腩都煮得好夠淋而且份量都唔少,仲有薯仔,牛筋,落足本。千島海鮮pizza($68)比起連鎖店嘅千島海鮮,呢間餐廳嘅絕對足料好多,真正嘅海鮮pizza, 大大個魷魚圈,青口等等,份量十足,加埋粟米粒,有咬口同味道豐富,真係超值。香濃茄汁鮮蝦扁意粉($68)表面鋪滿香葉,加上扁意粉掛滿香香茄汁,顏色艷麗,食落啖啖茄汁香味,夠開胃,仲有加左菇,又有彈牙大蝦,好食。全部餐都配有熱飲,超值!餐廳食物種類好多元化,再訪朋友時可以再encore

點左以下食物:

*慢煮咖喱牛腩飯($62)

千島海鮮pizza($68)

香濃茄汁鮮蝦扁意粉($68)

TakeAway