2009-12-03
唔講唔知, 原黎屯門真係幾多好野食 .. 特別係友愛安定果邊! 今日同男朋友又係屯門區搵食 .. 黎到呢間店舖 .. 從門口望入去 .. 唔係好多人! 而且環境幾清潔 .. 雖然比較細 .. 得6~7張台~ (1張大約坐到4~5人) 不過見幾平 .. 就入去試下! 叫左二人套餐($85),包一個pizza, 一個焗長通粉, 3隻炸雞, 一碗粟米忌廉湯 同一罐可樂!「千島pizza」:係menu 度見到佢話有「加倍芝士」.. 一上枱個pizza 真係幾夠芝士!! 好惹味 .. 仲有d 波羅、千島sauce、粟米 .. 味道比起pizza hxt 有過之而無不及!! 份量係有4 舊既~~ (pizza size 為6吋)「蒜香牛肉長通粉」:牛肉都算多夠料 .. 仲有磨姑果d .. 唔好睇佢細細兜 .. 因為佢都幾重白汁同埋芝士 .. 我地最後食呢個果時真係有d 膩-_-" 「炸雞」:個皮勁脆! 不過可能落多左少少炸粉... d 雞皮同d 脆皮係分開左@.@ .. 肉汁幾多,趁機食真係一流! 「忌廉湯」:個人覺得叫可樂會抵d .. 個湯分量好細! 好快就會飲完 .. 不過真係幾好飲,好香忌廉
「忌廉湯」:個人覺得叫可樂會抵d .. 個湯分量好細! 好快就會飲完 .. 不過真係幾好飲,好香忌廉味,唯栗米粒太少。所以最後叫多罐可樂飲 .. (都係5 蚊咋~~)
服務態度: 收銀姐姐冇咩笑容, 不過都態度都冇咩問題 ..
p.s. 間野應該有唔少人幫襯外賣 .. 叫到d 人係咁送外賣 .. 聽講由屯門碼頭到兆康地區都會送咖!! 真係要幫襯下^_^~
總結, 食物好, 價錢平, 份量多(除左碗湯), 推介!!