2018-10-19
我地一行三人見到呢間餐廳妹評如潮,決定一試。早幾日已經打電話訂檯7點。7點正2位朋友到達等入座,職員打比我「(好惡)你book左7點... (cut線)」前後8秒冇你好亦都冇講拜拜。我5分鐘後到達... 一坐低一陣廁所臭味就傳入我的鼻。嗯,冇咩胃口都唔係好想食。之前舉手問下職員有關手機優惠... 佢一個差到不能既咀面「執完檯先幫你」。ok, sorry, 我睇唔到未執完。然後當然執完佢你同另一同寧講「問優惠咋。」用優惠好失禮你咩?點餐既時候,又另一長髮職員,講野惡到... 我地只係clarify有冇落到飲品...「落左喇。仲有?」Any肥,數之不盡。食物黎得絕對唔快。我地亦都知道有90分鐘限時。45分鐘前有立馬加單。(可能你會自得點解咁遲先加.. 我地的確等到上左6成已經覺得唔跑立即加,分量真係絕對偏細....)好,最後唔夠30分鐘上燒物。我地有追登,回覆係「你張單我落,個個都等緊」咁緊係以為佢唔會趕。90分鐘到,仲食緊燒帶子。有職員走黎開口趕你走再收走筷子碟。黎到呢到,我忍唔住了。唔可以盡信冇錯。截至今日有28x個好評。可能我地冇收錢寫好評。但係我有交足功課影靚相,冇相同嘅待遇,食物
Any肥,數之不盡。
唔可以盡信
冇錯。截至今日有28x個好評。可能我地冇收錢寫好評。但係我有交足功課影靚相,冇相同嘅待遇,食物份量好細味道10分偏咸。香港人,呢個價錢真心日本野有更多更加好食、環境更加好嘅選擇。
$300人頭,我又唔係食茶餐廳。咁受氣點解我要嚟呢度食啫?
#係唔係再信openrice