今晚係深水埗食完四川勁辣水煮魚後,大家建議去食甜品!朋友選擇咗「貴族」甜品‧已經唔係第一次嚟呢間「貴族」甜品,不過已經係好耐之前,只係記得無咩特別‧見之前大家既食評唔係太好,自己都試過有類似經驗‧唔知係咪轉咗手,今次店舖改變咗唔少, 除咗食物美味材料豐富,店內唔再係一班唔理客人既員工,店員服務態度一流,平時有禮貌既我,遇到呢位靚女店員都要大讚一吓。靚女店員衣著和樣貌當然好Sharp,原來除咗說話有禮貌,有問必答平易近人,又會顧及客人感受,盡量安排和滿足客人要求,讚呀~~ so good!我哋一行四人叫咗椰皇燉牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶燉蛋白加紅豆同埋龍珠二世‧朋友既杏仁糊,遠遠已經聞到好濃嘅杏仁味,椰皇燉牛奶蛋白好滑椰香味超濃,而我既龍珠二世都能保持一貫水準,唯獨芒果真係有點酸,可能因為唔係季節原因‧今晚大家都非常滿足,對「貴族」甜品評價非常高 ,一定會再來‧我們離開前都向靚女店員讚一讚,比個like先 bye bye 啦 ‧

椰皇燉牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶燉蛋白加紅豆 & 龍珠二世
Other Info. : *其實已經好少寫食評,今次真心覺得值得,才花上時間~~ ^^
2020-10-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
椰皇燉牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶燉蛋白加紅豆 & 龍珠二世