2019-08-07
今晚黎到籽樂廚房,一早book 定位因為諗住支持小店~環境好舒服,唔會將d枱排到密麻麻,空間感好好,仲可以睇到廚房入面煮野野~餐湯係蘑菇湯~我地落單都冇咩難度,因為都係指就ok,店員都非常之醒目!溝通冇難度!個湯都creamy~ 好濃蘑菇味!蒜茸包~好怕食到一d蒜茸包係唔夠蒜茸,呢個包就非常之夠蒜茸,薄身得黎都夠脆!一流!Pama ham salad! 呢個沙律真係唔錯,pama ham 連蜜瓜食唔會太咸同漏!黑醋汁帶少少杰身,撈沙律菜一流!好怕食唔新鮮既沙律,但呢一個完全唔會!雞翼:一客雞翼有6隻~佢同出面d雞翼唔同,比較大隻同飽滿!正!唔淨止皮有味,入面d肉都好有味!熱檸茶:用左lipton 茶包,可以再加水續杯解一解飽滯感~豬肋骨:叫左半份....但係都超大大大份!差d食唔哂!肉質唔會太un,少少痴住骨就最perfect!甜品係brownie... 好正呀! 充滿朱古力味,重點係品會太甜!正!服務我會俾200分!因為每食完一味職員都好醒目換上新碟!支持社企!