2018-12-08 473 views
其實之前已經食過好幾次,食物屬於一般,但有一次見到有一個女待應就態度好差對其他客人,自己睇見有D反感,所以都無去一排,今日望入去,好似有D人吳同左,甘又入去再食下,通常我去一間食肆食嘢,都好小一次就斷定人生死,隨非係食物又吳得,服務又差得好更要先吳會再去😁😁今日再去食物同服務都進步哂,認真吳錯👍入門口帶眼鏡黑色T恤男士帶位———-有笑容又有禮貌👍枱上又係放左有濕同乾紙巾—-good睇左餐牌叫左個豚肉反套餐➕餐飲熱🍋茶套餐內有一個🥣➕沙律➕小食😋@小食係昆布——小食好好味,好小日本餐既—-小食係昆布加有小小肉碎在內😋😋好味@沙律菜——正常沙律菜👌@豚肉反——豚肉煮得不鞋身,夠爽口好味———飯係用日本米,食落有口感加上佢既————-汁煮得好好味,平日小吃飯的我,————-今日都食多左飯😅@味噌🥣——好多海草同蔥,好好飲😋餐飲🍋🍵——紅茶夠香,不加糖的我——————-🍋也不會有苦的味道,👌👌服務員有兩個我覺得特別好,隨左有笑容同有禮貌,見佢地工作時都好主動幫客人👍👍@第1個—-同入門口帶位果個同一個人,好高穿黑T恤帶眼鏡男士🤗好有禮貌同笑容協助有小朋友的客人,而且不會覺得不耐煩,👍👍👍👍😊@
今日再去食物同服務都進步哂,認真吳錯👍
入門口帶眼鏡黑色T恤男士帶位
———-有笑容又有禮貌👍
枱上又係放左有濕同乾紙巾—-good
睇左餐牌叫左個豚肉反套餐➕餐飲熱🍋茶
套餐內有一個🥣➕沙律➕小食😋
@小食係昆布——小食好好味,好小日本餐既
—-小食係昆布加有小小肉碎在內😋😋好味
@沙律菜——正常沙律菜👌
@豚肉反——豚肉煮得不鞋身,夠爽口好味
———飯係用日本米,食落有口感加上佢既
————-汁煮得好好味,平日小吃飯的我,
————-今日都食多左飯😅
@味噌🥣——好多海草同蔥,好好飲😋
餐飲🍋🍵——紅茶夠香,不加糖的我
——————-🍋也不會有苦的味道,👌👌
@第2個—-穿白色衣,面頭掛上黑色圍裙,帶眼鏡的一個年輕男士🤗
見到佢好主動周圍望見邊D客人食完嘢就幫佢執好枱,仲好有禮貌問客人喝什麼餐飲,好留意D客人想要D乜嘢👍👍👍👍😊
又可以再去的食肆🤣🤣