2006-02-17 1 views
上個月佢地好似慶祝五周年, 凡一月份生日在一月底前幫襯者均送一張終生半價咭. 有兩個朋友都是一月生日的, 於是約埋一共四人在一月底去食.我地叫咗四個set, 小龍蝦沙律, 羊扒, 牛柳同一個魚(唔記得乜野魚了), 個湯同麵包只係一般, 但全部主菜都好正, 沙律有兩隻細細的小龍蝦, 羊扒同牛柳都好juicy好好味, 朋友唔係好鐘意食羊扒都話好食, 個魚都好嫩滑. 呢度環境都唔錯, 差不多八點仲有人唱歌, 不過嗰日個男仔就唱得麻麻地. serive雖然不算太殷勤都ok既.個餐冇甜品, 但生日的兩位每位有一件朱古力蛋糕, 味道都唔錯. 生日者除咗有終生半價咭, 生日蛋糕外, 仲有一隻杯同一個相架. 埋單其中兩人半價後平均每人$150, 都唔算貴, 不過黎呢度如果冇車就真係唔方便, 走個時門口有個電話號碼可以call的士.