2018-04-10 318 views
忙完一輪之後係時候食返個豐富的LUNCH 獎勵自己, 訂左枱黎呢度食飯, 已經隔左成年冇黎, 對上一次黎食既印象都係唔錯既, 服務正常, 食物亦很有水準!LUNCH 有一百元左右的套餐, 價錢向上環區算合理~因為自己食唔晒一盤青口, 所以最後決定點漢堡包, 朋友點青口, 可以痴少少黎試下一開始落單, 因為我地都多人, 所以事先計好, 要邊幾款餐, 每款幾多份, 報比侍應方便落單侍應黎到, 聽到我地咁報數, 一句英文BAN 埋黎話佢要跟座位一個個咁落單, 方便上菜跟佢個方法唔係唔OK, 不過可否比少少禮貌講句唔該呢....到上前菜時, 又換左另一位捧餐的侍應, 佢問返我地邊個要湯,邊個要沙律...下?? 咁跟位落單意義何在?最後都係我地指示返佢D湯同沙律要點上.....點了南瓜湯, 好FRESH, 好好飲, 仲有南瓜粒粒, 又夠熱朋友飲飲下湯剩返少少, 掛住傾計冇再飲落去, 侍應問都冇問就行埋黎拎起隻碗走人, 要朋友即刻叫停佢先放低, 話晒都叫靚少少既餐廳, 可以比返D基本應有的服務嗎? 漢堡包送來了, 冇留意到餐牌, 原來係素菜漢堡! 夾在裡面的是牛油果蓉, 都煎得幾香不過食食下向個飽
LUNCH 有一百元左右的套餐, 價錢向上環區算合理~

不過食食下向個飽面見到有隻爬虫.....想撥走佢但佢避走均全個包面! 真係唔敢食喇...同侍應講, 佢都二話不說, 即刻問要唔要成份換左佢, 已經食左幾啖了, 成份換都唔會食得晒, 所以只叫佢換左個包皮 , 呢點都值得讚既

試左個青口, 個汁沾薯條一流, 青口都唔錯同埋幾大份

餐可以飲品同甜品二選一, 揀左雪糕菠蘿甜品, 兩者味道好夾, 酸酸甜甜好好味

撇開服務, 食物都保持到高水準, 但如果都係咁既服務, 幾好食都唔會再幫襯
2018-04-09
$140 (Lunch)