餐廳內裡環境幾好,又有以貓做主題既裝飾,而座位係沙發椅好舒服。.等緊朋友黎,叫住一款小食食住先。小食種類都有好幾款如Nachos,最後揀左巴馬火腿蜜瓜(4pcs)$78。.一大片巴馬火腿包住哈密瓜條,一啖咬落去,巴馬火腿既咸香味同又juicy又甜既哈密瓜融合。.朋友黎到後,餐廳就送上每人兩件麵包,配以黑醋及橄欖油。.食完麵包好開胃,就叫主菜啦!我同朋友都係海鮮控,異口同聲揀左Catee's 香煎海鮮拼盤$278!.拼盤有好多不同海鮮!先試三款魚柳 - 紅鮋、金鮋、黃花魚,煎到魚皮香脆,但啖啖肉既魚柳扒...好好食蝦、蜆、青口等經煎煮後仍保留鮮味。.唔好睇少配菜既烤蔬菜同薯蓉,一樣煮得出色。.另外仲叫左 德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜 $188 (轉餐+$30).上菜時餐廳已將豬手拆骨切肉,方便食用。豬手外皮脆到卜卜聲,而豬手肉厚並充滿骨膠原既感覺,沾上蜜糖芥末醬食好夾!然後再食番d酸菜中和剛剛食完既豬手,即刻胃口又好左可以繼續食。.餐廳既Set Dinner 係包沙律、餐湯、飲品及甜品,好抵食。沙律係麻醬沙律菜、餐湯係忌廉湯,而最後上既甜品係朱古力芝士蛋糕,我幾鍾意食!

朋友黎到後,餐廳就送上每人兩件麵包,配以黑醋及橄欖油。

蝦、蜆、青口等經煎煮後仍保留鮮味。
唔好睇少配菜既烤蔬菜同薯蓉,一樣煮得出色。

2020-09-13
$320 (Dinner)