食物質素係中上,但服務真係好差中午十二點訂晚上七點半十二位,我哋七點五就到,但話佢地攪錯左暫時冇位要安排下,廿分鐘過後總算安排左一張六人台俾我哋坐十二人,見老闆娘又道歉又叫體諒下就算,我體諒點好十二道菜後過左一個鐘都未上第一道菜就催啦,老闆娘又話今晚多客,又話睇過廚房下張單開始就係我呢台,會出哂俾我地先做下台餸。我哋再次體諒結果,菜都係斷斷續續咁上,於坐低後兩個半鐘好不容易黎左點好的十二道菜當中九道。又再催,今次老闆娘除咗叫體諒之外出多咗一招“ 賴廚房”,話廚房漏單唔關佢事。我已經忍唔住話:我哋黎幫襯就係你整家公司,其實唔係好想理你內部問題,你都係快速出埋嗰三個菜俾我啦。已經係再三體諒坐低後三個幾鐘黎左點好的十二道菜當中十一道,我哋已經忍唔住要埋單走,結果張單:1. 冇黎的第十二道菜照計錢2. 飲品錢又計多左3. 有項$100服務費真係不禁令人懷疑呢一間係乜嘢店舖。錯唔緊要,我哋體諒,但每次錯都係客人蝕底就好可疑,再者,呢間算係餐廳?酒樓?要收服務費?收都唔緊要,十二個人點計$100服務費呢?總結:收費可疑,服務九流。我唔會再幫襯
食物質素係中上,但服務真係好差

1. 冇黎的第十二道菜照計錢
2. 飲品錢又計多左
3. 有項$100服務費

總結:收費可疑,服務九流。我唔會再幫襯