呢間小店之前去過三四次 最鍾意食佢個脆邊太陽蛋肉餅飯 珈央多士 好食❤️ 不過服務就..早兩次去嘅時候我同男朋友啱啱食完 男友順手就將錢放咗喺枱面先 但係本身諗住坐多陣之後先埋單 但係店入面一名女子 唔知係店員定老細 好急咁一手就攞左啲錢幫我地埋單🤯其實嗰陣時又無人等位 佢都唔使咁心急啫 可能趕住收工啦🤯跟住上次去個陣 隔離枱有個男人食緊飯但係停左陣 㩒左陣電話 個女侍應/老細就即刻想收左佢個飯🤭佢男人即刻就話我未食完 所以佢就無收到🙈不過睇在啲食物幾好 平靚正 都值得去下🙆🏽‍♀️希望可以改善下個服務啦 雖然呢類小店都唔係話期望啲咩 不過咁心急比客人既感覺就真係差啲啦
不過服務就..

其實嗰陣時又無人等位 佢都唔使咁心急啫 可能趕住收工啦🤯