2019-07-02 742 views
試過幾次Ant One午餐, 覺得性價比幾高, 同朋友出開黃大仙就過嚟食晚飯兩個女仔食量都唔算大, 就叫咗一個‘諾曼第豬扒餐’share。跟湯餐包烘熱咗好好食,湯就正常水準啦。主菜份量十足, 好適合嗜肉人士。因為諾曼第Normandy盛產蘋果關係, 煎豬扒亦附上兩塊蘋果, 整個配搭好match, 食落好fresh, 可以解膩另外仲叫咗兩份小食(豚肉金菇卷&馬拉盞炒高麗菜), 味道唔錯但份量非常少, 有啲失望可能夜晚關係, 餐廳樓面唔算多侍應, 所以好多時客人都要舉手等一段時間先有服務員見到, 呢方面餐廳要作出改善

2019-07-01
$100 (Dinner)