2022-04-30 423 views
今日起身天陰陰 所以就揾間舒服既cafe坐下 假日就算天氣唔好都阻止唔到香港人出街既決心🥸 都好多人出大圍踏單車🚴🏻‍♀️Egg Benedict - Double $98佢有三種口味可供選擇,我哋簡咗煙三文魚牛油果味,黎到有啲驚訝,因為好細😂😂細既程度係大約一個手心既大細,味道還可以,牛頭果變咗醬而唔係一塊牛油果,依個價錢性價比極低🥲車打芝士炸雞漢堡 $108依個味道唔錯,炸雞炸得香脆,size亦合理,薯條🍟屬幼身,但都脆口,價錢合理。Iced Mocha $50黎到好Instagram,不過飲落味道較淡,奶味唔濃郁,可以不試🤧🤧一開始被餐廳既裝潢吸引而黎,全間餐廳用blue tone為主,温柔既tone都令人感到舒服,menu 都design得好靚,但食物質素就強差人意😵‍💫

Egg Benedict - Double $98

車打芝士炸雞漢堡 $108