2024-12-02 0 views
好少比差評,但尼間餐廳嘅食物質素求其,份量少,價錢貴,味道差,係當日我哋嘅所有評價🙃$168 大蝦粉絲煲只得一隻蝦….全枱人呆左,唔緊要啦照食,點知食食下粉絲咬到條繩🤢侍應收走個下完全冇道歉/表示😖$88 cocktail = 香茅梳打水$118茄子(尼張相我地只食左3舊)$168紅咖哩軟殼蟹,上湯浸咁樣🫠🫠味道係淡淡地嘅湯水味然後居然咬到有鰓!🫨🫨🫨🫨 平時食軟殼蟹都唔覺得有,所以我哋特登Google左🫥軟殼蟹嘅腮炸左都唔應該食,係要處理左先可以炸,如果唔係會腸胃不適!當我哋問個侍應嘅時候,佢話返貨就係咁😐然後我哋你眼望我眼🙂佢哋理所當然嘅態度令我哋更加覺得可以唔洗再試,埋單$1000左右,5樣嘢cancel左2樣,冇人食得飽🤗d水聲勁嘈傾計要嗌出嚟,唔會再去尼間野

$168 大蝦粉絲煲

$88 cocktail = 香茅梳打水

$118茄子(尼張相我地只食左3舊)

$168紅咖哩軟殼蟹,上湯浸咁樣🫠🫠味道係淡淡地嘅湯水味