2019-05-08
用餐過程非常不愉快叫左個二人set 包前菜,廣島燒,御好燒,一份烤肉,一份海鮮,甜品同飲品。落單後,前菜未到就黎左碟肉,每份上菜時間相隔大概10-15分鐘,食完一份,等到鐵板上面啲油都乾曬,仲未有人傳菜。我哋同隔離枱示意左店員不止3次,要幫手跟進下,結果都係等好耐先有,上菜無乜禮貌,一句唔好意思都無。最後,食左2個鐘,等既時間仲耐過食野,甜品未上就埋單走人。成個過程,店員一路行行企企,係度傾計,其實當時淨係得幾台客,唔清楚係咪咁忙,所以要等半個鐘先上到另一碟,呢間員工既態度令我覺得好失望。之前去過旺角分店,無呢個情況發生,員工態度好好,有講解到點樣燒先會好食,仲會幫手燒。唔建議大家去銅鑼灣呢間,貼錢買難受,食到一肚氣,唔明白點解仲需要收服務費,根本無服務。