(Non-member)
壽司係ok, 又大又新鮮(以前新鮮d,now差左d,但都算過得去)以前未有開咁多間壽司店時, 佢d服務態度真係好差, 有幾次我坐係迴轉位時, 隔離只有一個位, 佢地就死都要加多個位落去等可以坐到2個人, 成日都死加欄加, d食物又唔係平, 想坐得好少少都唔得, 大排檔坐得重舒服過佢.重有一次我同bf一齊去食(當時好似係11:00之後, 佢地有得買2送一, 但係計最平o個碟), 我地叫左好多野,又壽司又天婦羅, 到尾聲我地大家都好飽唸住攞走,個時重有3碟hk$13既壽司+3碟hk$25既壽司+重有未到既炸蝦天婦羅,個待應第一句就話唔可以, 因為依家係優惠時段唔可以攞走只可堂食跟住就走開, 我bf見唔比攞走就決定食埋佢,當佢食完一碟hk$13既壽司, 炸蝦天婦羅剛剛到, 我眼見真係太多食完都辛苦死,又越唸越嬲由咩理由自己比錢都唔可以攞走, 咁我就叫頭先個男仔過來問佢, 咩真係優惠時段唔比攞走既咩,佢重好強硬話係, 我再問佢我地依家有比錢架wo有咩理由唔比攞走呀, 你地又無寫明, 個男仔有d寸話出面已經寫到好清楚你唔信可以走出去再睇下有無!(跟住走開). 我真無好嬲跟住叫左收錢個女人問下究竟
重有一次我同bf一齊去食(當時好似係11:00之後, 佢地有得買2送一, 但係計最平o個碟), 我地叫左好多野,又壽司又天婦羅, 到尾聲我地大家都好飽唸住攞走,個時重有3碟hk$13既壽司+3碟hk$25既壽司+重有未到既炸蝦天婦羅,個待應第一句就話唔可以, 因為依家係優惠時段唔可以攞走只可堂食跟住就走開, 我bf見唔比攞走就決定食埋佢,當佢食完一碟hk$13既壽司, 炸蝦天婦羅剛剛到, 我眼見真係太多食完都辛苦死,又越唸越嬲由咩理由自己比錢都唔可以攞走, 咁我就叫頭先個男仔過來問佢, 咩真係優惠時段唔比攞走既咩,佢重好強硬話係, 我再問佢我地依家有比錢架wo有咩理由唔比攞走呀, 你地又無寫明, 個男仔有d寸話出面已經寫到好清楚你唔信可以走出去再睇下有無!(跟住走開). 我真無好嬲跟住叫左收錢個女人問下究竟你地係d咩優惠咁巴閉唔比人攞走呀! 個女人叫左我等等就走開同之前個男仔講野,跟住個男仔走過來同我地講: 優惠是叫2送1, 即係叫hk$13碟壽司再送hk$13壽司一碟(只限最平既hk$13,其他價錢係無得送), 但送o個碟係無得攞走既. 嘩....我勁嬲low咪即刻罵佢1)依家你又無寫明送邊碟, 你唔比我先食左你送o個碟架咩, 我自己比錢o個碟就攞走架; 2) 頭先一早已問你當時你眼見都有其他野啦點解答我'唔可以呀'又唔講清楚!!..最後但佢地都唔比我地攞走hk$13碟壽司....自此我都唔會再去'東京迴轉壽司'