2015-03-03
搵唔到元朗水邊圍的分店OPEN RICE PAGE,唯有打係度啦我同呀妹今日Lunch時間,大約12點30左右,去左水邊圍間小鍋米線食野撞正幾間中學放飯,不過都有位坐。環境:鋪頭細細地,店內好似得四五張枱,坐得唔係好多人。所以呢啲繁忙時間會擺埋出街至於店鋪裝潢都係好簡單,得啲枱枱櫈櫈,衛生情況一般,地下乾爽,冇烏蠅,哈哈食品:我叫左自選小鍋米線(小麻辣)配蒜香雞翼&凍豆漿$32我妹叫左自選小鍋米線(小麻辣)配南乳雞件&熱檸茶$32雖然我地叫左麻辣個湯 但個湯都算清,而且清得黎又有辣味,Nice!!!!!蒜香雞翼有3隻,普通Size,皮好脆,炸完食落口又唔覺得油!Nice Nice!!!!南乳雞件有5粒 (即係2.5隻雞翼),皮好脆,又唔油膩,但Size好細粒,唔煲好夠喉!服務:其實我個人都幾睇重禮貌嘅。我就覺得店內嘅員工都冇咩嘅,唯獨係有位姐姐好燥底。落單個時可能我地表達得唔好,佢會話我地講得唔好,一舊舊,要佢再寫過。其實唔係淨係對我地咁燥,對其他學生都係咁嘅態度。搞到人人比佢話完都一臉無奈,話哂我地又唔係做開侍應,落開單。不過佢除左落單個時係唔耐煩左D之外,其他時候都Nice ge,
撞正幾間中學放飯,不過都有位坐。
環境:
食品:
我叫左自選小鍋米線(小麻辣)配蒜香雞翼&凍豆漿$32
我妹叫左自選小鍋米線(小麻辣)配南乳雞件&熱檸茶$32
服務:
其實我個人都幾睇重禮貌嘅。
我就覺得店內嘅員工都冇咩嘅,唯獨係有位姐姐好燥底。
不過佢除左落單個時係唔耐煩左D之外,其他時候都Nice ge, 同食客都有講有笑。
總括:一個午餐有餸,有麵,有飲品,賣$32都OK~