2018-03-24 1325 views
一百五十多元可以食到這些質料放題,絕對非常不錯和滿足,而且還有期間限定的紫薯雪糕,雖然都係原味好味些期間限定的湯底椰子雞鍋完全可以不試也罷環境尚算可以,唯獨店員真心令人氣結,大部份西口西面,叫加追牛肉,一句:"自己落單"完全令我們都變了黑人問號,原來要用枱底收藏了的平板下單,而且仲要在登入畫面中! 有一次我仲要俾架裝骯髒碗的車撞到,個阿姐一句道歉都無都算了,仲要好似怪你令到佢撞到你咁,幸好條褲只是骯髒了少少,而且不是名牌,不然實開佢波如果你只是想在那裏食一些中上少少的火鍋放題是可以,但如果你不想受氣就可免則免了佢地咁既service真的不應收加10%服務費除了入執枱的印妹係有笑容之外,其他簡直係西荒極落人來的
期間限定的湯底椰子雞鍋完全可以不試也罷
佢地咁既service真的不應收加10%服務費
除了入執枱的印妹係有笑容之外,其他簡直係西荒極落人來的
  • 牛肉