2018-06-12
食環境既餐廳🤫-環境一流 裝修有情調 成個感覺好elegant high end 好舒服👍🏻好岩情侶朋友黎慶祝節日😍還有服務態度挺好的~不過食物質素還好呢,沒想像中好吃,所以話係食環境🤫-前菜係Garlic butter 竹炭包子,這個好吃garlic butter 忍不住係咁落,包子外脆內軟。Lobster Mac n cheese 🧀 其實係芝士龍蝦通粉,依個係比較失望既🤭芝士味一啲都唔濃,淨係食到好淡好淡既香草芝士味,味道仲差過平時d芝士意粉☹️仲要一上枱係唔熱,叫佢加熱返先有味少少,但龍蝦幾好既,新鮮、蝦肉彈牙。-另外rib eye steak其實幾大塊,脂肪位仲比較多,每啖都有肥瘦,口感味道都唔錯既,醬汁好食,如果做到外面微微煎焦就好了。鐘意佢配蕃薯條😆-法國生蠔海水味重,尚算新鮮,味道不錯,係唔夠肥美,比較細隻🧐-甜品拿破崙有驚喜,吉士軟滑甜度適中,酥皮非常鬆脆,好食😛
不過食物質素還好呢,沒想像中好吃,所以話係食環境🤫
Lobster Mac n cheese 🧀
另外rib eye steak
鐘意佢配蕃薯條😆
法國生蠔
海水味重,尚算新鮮,味道不錯,係唔夠肥美,比較細隻🧐
甜品拿破崙
有驚喜,吉士軟滑甜度適中,酥皮非常鬆脆,好食😛