2021-05-15
聽朋友介紹呢間幾好,又好把炮咁要訂位,就生日尼試下~➊。鹽燒蟹棒明太子貓耳朵見到幾多人嗌尼個,本身有又想試貓耳朵就嗌左。唔知係我期望好大定點,上到尼覺得太軟😓不過我冇食過貓耳朵,所以都唔係幾肯定咁樣係唔係好食🥲好彩個汁補救返,又多又好食,份量都唔細。➋。香烤櫻花蝦新鮮大蜆牛油香蒜意大利麵個蜆好入味,有三隻,成碟最好食就係佢🥰蒜頭味道好濃,可能就係因為咁冇乜櫻花蝦味⋯⋯鍾意重口味嘅應該會鍾意,但食到最後我幾油膩,整體還好😂➌。跟餐飲品&前菜+$35蜂蜜紅茶啲蜂蜜沉晒落底,但係因為環保冇比飲管,所以最未先覺得好飲😓柚子梳打同樣,但兩杯都係好飲嘅~睇OR個湯預咗佢好鹹,上到嚟真係好鹹😂麵包細細塊,係嗌杯嘢飲抵😂服務都OK,環境有佈置過,但以食物素質尼講價錢有其他選擇。不過如果自在做文青影靚相,呢度都算合格😂
➊。鹽燒蟹棒明太子貓耳朵
➋。香烤櫻花蝦新鮮大蜆牛油香蒜意大利麵
➌。跟餐飲品&前菜+$35