1K
2023-09-29 69 views
秋天快到,  朋友話要買行山衣物波鞋, 旺角店鋪多, 購物方便又輕鬆.  購物完畢, 去  HeSheEat   一起共進晚餐.忘記先訂位, 只好在門外等等, 約10 分鐘, 有位了.餐廳座位整潔舒適.  服務員招呼好好,  天花的木飾設計, 燈飾及牆壁上花束, 令人感覺時尚, 耳目一新. 落地大玻璃窗, 看見街道, 人來人往, 好熱鬧. 開放式后廚房,  廚師們正忙著.大家對甜品有喜好, 我叫了   北海道 5.0 芭菲 - 宇治抹茶,  朋友要 凍香蕉朱古力啡咖.  北海道 5.0 芭菲 - 宇治抹茶, 一試愛上,  第一口北海道 5.0 牛乳軟雪糕,  好重奶味, 入口順滑.  混合抹茶粉, 更好味.  內藏木糠,  忌廉, 堅果 .....好有層次,   適合慢慢食, 感受多重滋味. 凍香蕉朱古力啡咖,  濃厚朱古力啡咖香, 配上香蕉, 好味.全日早餐  All Day  Breakfast.   大家都肚餓,  叫了這個全日早餐一齊吃最好.   食物豐富又快送到.有迷你牛角包兩個,  煎雙蛋, 德國鮮肉腸, 義大利煙腩肉, 巴馬火腿, 薯仔沙律,  烤蕃茄, 大蘑菇, 炒BB
忘記先訂位, 只好在門外等等, 約10 分鐘, 有位了.
落地大玻璃窗, 看見街道, 人來人往, 好熱鬧.
開放式后廚房,  廚師們正忙著.
北海道 5.0 芭菲 - 宇治抹茶
凍香蕉朱古力啡咖
有迷你牛角包兩個,  煎雙蛋, 德國鮮肉腸, 義大利煙腩肉, 巴馬火腿, 薯仔沙律,  烤蕃茄, 大蘑菇, 炒BB菠菜, 脆薯餅.
全日早餐 All Day Breakfast.
大家每人一條德國鮮肉腸, 肉質美味, 爆汁可口.
迷你牛角包,  好鬆脆,  夾上 巴馬火腿一起食, yummy !!
義大利煙腩肉,  烤得少少焦香, 有肉香.
脆薯餅,  熱騰騰夠香脆.   配茄汁好食.    吃口沙律菜,  開胃.
香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 ,
擺設顏色好靚,  豬鞍扒大大件,   伴有翠綠色新鮮沙律菜, 金黃色焗薯, 紅色車厘茄.  真吸引.
香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔
豬鞍扒份量足,  厚切,  煎得香,  煎出美麗格仔紋好吸引,  又不會燒焦.  肉質細嫩, 軟稔多汁,  點埋醬汁食, 好正!
沙律菜新鮮爽口, 車厘茄好鮮甜.
金黃色蒜香蜜糖焗薯,  口感豐富.
士多啤梨乳酪焗厚鬆餅.   配士多啤梨醬及楓蜜.
士多啤梨乳酪焗厚鬆餅
即叫即制, 厚鬆餅焗得香甜鬆軟,  同香滑士多啤梨乳酪, 楓蜜一起食,  好美味.
食材有質素,  甜品水準高, 價錢合理, 值得再來.
$260 (Dinner)
北海道 5.0 芭菲 - 宇治抹茶
凍香蕉朱古力啡咖
全日早餐 All Day Breakfast.
香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔
士多啤梨乳酪焗厚鬆餅