.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌟 同區街坊都讚好嘅日式餐廳 @ 🌟 九町屋 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:牛肉小火鍋 HKD 98香煎牛板腱定食 HKD 88九町屋咖啡百香果綠茶.👽 好鍾意起天后搵食,因為有好多用心經營嘅個體戶,豐儉由人。經過呢間門口有可愛狸貓嘅日式餐廳被吸引了。一睇餐牌,定價非常大眾化,晚市有特惠套餐,一人便當、小火鍋、等等,好抵食!.🥘 剛好而家天氣開始涼,食個小火鍋暖笠笠。叫左「牛肉小火鍋」,揀配豆乳雞湯底。上枱淨係望已經覺得好滿足,肉肉份量絕對夠,仲要唔係薄切切透光嗰種,呢個價錢,太良心了吧。.🐟 另一款就揀左「香煎牛板腱定食」,又係良心出品,牛肉厚身大份,咬落無筋唔韌,燒汁好味唔口渴。最正係仲跟埋前菜、湯同飯!.🥤 仲有嘢飲!「九町屋咖啡」同「百香果綠茶」係大杯裝架,前者奶味重,後者唔會過甜,堅良心呀。.🌟 呢間裝修到好有日本FEEL,坐得仲好舒服,嘢食亦都好味性價比又高,期間見到好多外賣,睇嚟附近啲居民都好鍾意幫襯,絕對值得支持呀!.⠀📍 天后水星街17號山河大廈地下A號舖.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

📍 天后水星街17號山河大廈地下A號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$106 (Dinner)
九町屋咖啡 & 百香果綠茶