.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🛸 成個UFO咁嘅肥美芝士炸雞 @ 🌟 Goobne Chicken 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:UFO 芝士火鍋 HKD 288蜜糖BBQ芝加哥薄餅 HKD 208.😝 咁多間分店入面最鍾意黎呢間分店,空間好大,又有植物,仲有一大排玻璃睇景,用餐環境超舒服。.🐔 嚟呢度當然就係為左食佢嘅招牌「UFO芝士火鍋」,好大自由度可以自己雙拼任何味道嘅無骨炸雞。今次揀左蜜糖蒜香味同咖哩味。啲雞完全無雪藏味,大大舊,外脆內嫩,沾滿好多醬料,揼揼圈圍住中間嘅三重芝士,包括:馬蘇里拉、車打、巴馬臣芝士!簡直係一個超級邪惡嘅芝士炸雞UFO 🛸.🧀 最滿足就係望住店員即刻喺度煮溶啲芝士,不停炒、不停打圈、不停拉絲,成個過程好鬼療癒,仲要好鬼引人,超級邪惡!個人私心推介蜜糖拼果味醬油蒜香烤雞。.🍕 除左炸雞,呢度好特色嘅「蜜糖BBQ芝加哥薄餅」真係必叫,有成9寸。上檯超級熱辣辣,個餅皮會比一般PIZZA更加鬆脆,似食緊PASTRY多過食緊PIZZA!仲要有甜忌廉,更有蜜糖倒起上面,鹹甜夾埋一齊,簡直就係無敵咁好味!上面啲豬肉好大嚿,好似食緊中式叉燒一樣
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
UFO 芝士火鍋 HKD 288
蜜糖BBQ芝加哥薄餅 HKD 208

UFO  Fondue

🍕 除左炸雞,呢度好特色嘅「蜜糖BBQ芝加哥薄餅」真係必叫,有成9寸。上檯超級熱辣辣,個餅皮會比一般PIZZA更加鬆脆,似食緊PASTRY多過食緊PIZZA!仲要有甜忌廉,更有蜜糖倒起上面,鹹甜夾埋一齊,簡直就係無敵咁好味!上面啲豬肉好大嚿,好似食緊中式叉燒一樣!

蜜糖BBQ芝加哥薄餅

🥳 呢度真係又好味,又坐得舒服,最適合約人黎一路食一路吹水!

📍 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 5樓L510號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$273 (Dinner)
蜜糖BBQ芝加哥薄餅