2024-05-12 392 views
見到啲社交媒體網站介紹 諗住放假試下 星期日本身都預左要排隊 排隊既大家都醒目畫左落單紙加快速度等左10分鐘到就入得 餐廳好細有啲迫 3張2人枱拍埋一齊 但都系分3組2人客坐 坐中間食得快又要麻煩旁邊2組客人起身落單個陣 比左張單比一個廣東話唔正既姐姐 本身叫左小食孜然雞軟骨 然後個姐姐話冇雞軟骨 但因為想食小食 迫於無奈我哋揀咗孜然脆腩 🥲米線方面 因為出邊好多米線舖 都會煮到啲米線好腍嘅關係 本人都習慣左去邊度食都會嗌米線爽 所以我亦都係落單紙上寫到明要米爽 亦都寫明凍檸水要少冰少甜 相信大部份侍應都應該會識得跟住張紙去落單等左10幾分鐘 小食到先 隔咗唔夠5分鐘 隔離遲過我哋落單嘅一組客人 竟然有雞軟骨上枱 睇到一頭問號 😅再隔籬枱嘅一組客人 都異口同聲話 又話無雞軟骨?!嗰組客人都有反問個姐姐 唔系話無嫁咩 但姐姐冇作任何回應去到呢度已經好激氣 到碗米線上枱 都未食 一夾落去 就知道啲米線淋到一夾就斷🫠 真心想問吓咁落單紙上面寫嗰啲嘢有咩用? 凍檸水冇少到冰少到甜 寫左走肉碎 佢又有走到嫁喎 咁即係唔係睇唔到張紙上面寫嘅要求啦 成個樓面得2-3個人 錯呢樣錯個樣 眼見出面排隊既

相信大部份侍應都應該會識得跟住張紙去落單

嗰組客人都有反問個姐姐 唔系話無嫁咩 但姐姐冇作任何回應

成個樓面得2-3個人 錯呢樣錯個樣 眼見出面排隊既人仲有十幾人系到 好彩自己等左10分鐘到 唔系食完應該仲嬲 完全唔值得排隊🤢元朗仲有大把選擇

2024-05-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)