2024-01-23 224 views
作為和牛同火鍋嘅愛好者,真係好難抗拒黎「天下糧倉」🥰滿滿嘅肉肉係度呼喚緊我。以任食和牛做主打,一共有8️⃣款牛可以任食,包括✅澳洲M7和牛✅Prime牛板腱✅安格斯牛肩胛✅一級肥牛✅封門柳✅澳洲和牛金錢𦟌✅牛脷片✅鮮牛肉。叫齊咁多款,成個拼盤一齊上真係好澎湃好壯觀😳 最鐘意一定係澳洲M7和牛,超嫩滑超香濃;Prime牛板腱同安格斯牛肩胛肉質鮮嫩,油脂均勻;牛脷片好爽彈。其實可以先食雞煲後火鍋!有兩款雞煲可以選擇,螺片鮑魚雞煲(+$268)同奇味雞煲(+$128)。不過我同老公得兩個人,所以決定主力攻打火鍋😂湯底10選1,叫左潮汕牛骨湯,好濃郁好夠味。其餘既配料(包括好重要嘅稻庭烏冬☺️)都係係雪櫃自取。飲品方便有多款茶/韓式飲品/涼茶任飲。最貼心嘅係有龜苓膏提供任食🙌🏻

其實可以先食雞煲火鍋!有兩款雞煲可以選擇,螺片鮑魚雞煲(+$268)同奇味雞煲(+$128)。不過我同老公得兩個人,所以決定主力攻打火鍋😂

2024-01-11
$330 (Dinner)