2023-01-04
🌸食肉獸🐂注意. *𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊平時最鍾意食海鮮嘅我今日來體驗一下食肉肉聽聞OPPA韓國燒肉店,有個肉餐$528 燒肉放題😍店鋪色彩繽紛噴畫令人心情舒暢😍!ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧任食多款熟成牛、日本和牛、澳洲和牛🥳日本和牛入口溶化😍雖然全部都係任食~我同朋友 兩個女人仔個肚真係好飽啊~另外可以叫其他嘢食⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄我地叫咗芝士同粟米🌽魷魚都好食🤤👍🏻叫咗泡菜湯同人蔘雞湯🤩食咗咁多肉飲碗暖笠笠嘅湯好正,而且佢地啲湯好好飲🥣呢個餐任叫多款沙冰🍧同Kirin清啤本地青啤任叫🍻𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝🍄總結:味道幾好👍🏻環境幾靚、價錢略高༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ OPPA韓國燒肉店 (大埔)≋ ≋ 大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下B2舖₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享☷➿記得fσℓℓσω ◡̈ ༘ ♡讚好收藏文章💕-
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
平時最鍾意食海鮮嘅我今日來體驗一下食肉肉
聽聞OPPA韓國燒肉店,有個肉餐$528 燒肉放題😍
店鋪色彩繽紛噴畫令人心情舒暢😍!
任食多款熟成牛、日本和牛、澳洲和牛🥳
日本和牛入口溶化😍雖然全部都係任食~
我同朋友 兩個女人仔個肚真係好飽啊~
魷魚都好食🤤👍🏻叫咗泡菜湯同人蔘雞湯🤩
食咗咁多肉飲碗暖笠笠嘅湯好正,
而且佢地啲湯好好飲🥣
呢個餐任叫多款沙冰🍧同Kirin清啤本地青啤任叫🍻
🍄總結:
味道幾好👍🏻環境幾靚、價錢略高
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
≋ ≋ 大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下B2舖