2017-09-14 88 views
放工約左同事食飯,佢就book左呢間係尖沙咀新開嘅西餐廳。餐廳嘅位置都有啲難搵,路痴嘅我地係問人先至搵到😂餐廳成個裝修都幾有氣氛,位置亦都幾舒適,幾岩傾計飲野。餐廳食物嘅選擇都幾多,我地首先就當然揀左個蠔set喇,可能因為係非繁忙時間,佢有個平啲嘅餐牌,我地就叫左個198嘅蠔set,有12隻蠔加一枝白酒,好抵呀!生蠔都好新鮮,唔知果日嘅精選蠔係咩蠔呢?食落非常清甜。我地仲叫左海膽多士,食落好有芝士味,海膽味就略淡,但都食得出果種鮮甜嘅感覺。炸物拼盤有七款唔同嘅脆炸小食,有雞翼、魚手指、芝士波、紫薯波、炸帶子、炸蠔同薯條,份量非常之多,食落味道亦都想當唔錯😄意大利飯有好香嘅忌廉味,飯嘅軟硬度剛好,可以一試。整體黎講呢間餐廳食物質素都想當唔錯,特別係蠔set,相當抵食,推薦大家去試下
放工約左同事食飯,佢就book左呢間係尖沙咀新開嘅西餐廳。

生蠔都好新鮮,唔知果日嘅精選蠔係咩蠔呢?食落非常清甜。
生蠔拼盤

海膽多士

炸物拼盤

意大利飯有好香嘅忌廉味,飯嘅軟硬度剛好,可以一試。

2017-09-12
Type of Meal