2017-08-13 760 views
天后前排開左間生煎包,我既男人好鍾意食生煎包架!男人話睇報紙見到李純恩介紹話好食,上網見到原來有好幾間分店,不過只做外賣,店鋪亦有少量位置立喰!尋晚食飯前經過排晒長龍,諗住食完飯買返屋企試下,點知9點已經沽清😫今朝再去,排左大約15分鐘,有好幾款生煎包,有傳統既,蝦既,仲有黑松露口味.......,亦有麵食,我揀左最傳統既口味,一口咬落,非常多汁,小心燙口啊😝,包底部煎得脆脆,真係好好味🤤🤤🤤,男人成日話生煎包內要有湯汁,皮底部要煎到脆脆的,呢個係我地食過最好食既👍🏻👍🏻,下次要試埋其他口味😆
傳統生煎包

生煎包
2017-08-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$30 (Breakfast)
生煎包