難得 路過德福 見平時大排長龍ge渣哥 條隊都唔算好長 就排隊試下有幾正 好耐以前都知佢勁出名 身邊好多人都話好食 但都係到而加先第一次一試究竟港式小食店 魚蛋 燒賣 腸粉 li d一定走唔甩 所以叫左個「頭抽腸粉套餐」有齊 (辣)魚蛋 燒賣 腸粉 26蚊 一個腸粉餐 其實一d都唔平 希望質素對得起價格等左大約20分鐘 終於有得食因為我鍾意食辣 所以自行加左辣醬for食腸粉腸粉超滑 配頭抽 超好食 夠哂香 美中不足係 d芝麻唔夠多 我勁鍾意食腸粉時有好多炒香左ge芝麻😋個辣魚蛋 好普通 真心普通貨仔 一d都唔辣 講白d係無咩味 無咖哩魚蛋香味 令到個餐扣左d分🤦🏻‍♀️個燒賣 勁好食 好鍾意 好食過出面個d魚肉燒賣n倍 配頭抽 真係一流😆唔知個腸粉餐 可唔可以轉哂要燒賣 唔要魚蛋 無咩興致再食佢d魚蛋😅 p.s. 我見手抓餅賣哂 唔知係咪好好食呢 有機會要試下

26蚊 一個腸粉餐 其實一d都唔平 希望質素對得起價格

等左大約20分鐘 終於有得食
腸粉套餐

因為我鍾意食辣 所以自行加左辣醬for食腸粉

p.s. 我見手抓餅賣哂 唔知係咪好好食呢 有機會要試下
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$26 (Tea)
腸粉套餐