2023-03-14
<斗滾> 📍香港大學站🔸雞煲、海鮮、火鍋、椰汁雪燕四步曲 😋🔸食過返尋味 指定動作「轟頂」 🚀🗽今次拉大隊一齊去「轟頂」!🚀🚀🚀Recap番之前寫過嘅四步曲($268 + 10%)(1) 雞煲 — 無限Refill,個人推薦大辣 🌶️🌶️🌶️ 雞味濃!辣味夠!惹味!(2) 超巨型荷葉蒸海鮮 — 大癲!個盤有半米(50cm)直徑,裝滿海鮮 🦐🦑🐟🐚 (3) 任食火鍋 — Like and follow 社交平台送免費手切牛頸脊 🥩(4) 椰汁燉雪燕 — 最尾潤番你條食道 ☺️今次同第一次食唔同嘅就係「轟頂」 🚀 叫左龍蝦刺身、象拔蚌刺身同埋佛跳牆湯底。—————————不得了!!!象拔蚌刺身($438) — 爽口、鮮甜 🥴 (推薦!)龍蝦刺身($398) — 人生第一次食龍蝦刺身,唔覺特別好食,食落口感幾Gel口,好鮮味、但唔太甜 🤭 最後拎左黎打邊爐,淥熟爽口食好似更加鮮甜。佛跳牆湯底(另加$198) — 原隻雞連埋花膠鮑魚一齊滾,原煲砂煲上枱,飲完暖笠笠,十分滋補 ☺️由於我係上年年底拉大隊轟頂 😂😂😂 今時今日先出Post,唔知有無加價,所以價錢要以餐廳作為準則。 Overa
🔸雞煲、海鮮、火鍋、椰汁雪燕四步曲 😋
🔸食過返尋味 指定動作「轟頂」 🚀🗽
今次拉大隊一齊去「轟頂」!🚀🚀🚀
Recap番之前寫過嘅四步曲($268 + 10%)
(4) 椰汁燉雪燕 — 最尾潤番你條食道 ☺️
—————————不得了!!!
象拔蚌刺身($438) — 爽口、鮮甜 🥴 (推薦!)
由於我係上年年底拉大隊轟頂 😂😂😂 今時今日先出Post,唔知有無加價,所以價錢要以餐廳作為準則。 Overall,6條友去食,「轟頂」埋個都係$500左右落樓 🥰🥰🥰
抵!