2014-01-21 352 views
剛開業時幫襯過一次, 今次約朋友喱頭食飯, 於是再次幫襯, 睇下食物質數是否仍然保持由於晚飯巿, 客人很多, 還好我們二人剛好有位人少少只點了三款菜: 酸辣湯  好味道, 好似比上次更好味, 裡面材料都很多, 酸辣比例也很恰當椒鹽小排骨本人很喜歡的一道菜, 外面大多用豬扖做, 但滬味館可以改用小排骨, 本人更覺"嘢"味, 我哋連帶啲干蒜都食哂水煮牛肉 上次嚟都冇, 伙記話新推出咗一排了, 見其他食客點了很像樣, 所以我哋都叫嚟試下, 牛肉唔"un", 夠麻夠辣, 其他配菜很多(芽菜, 番茄, 木耳等)上海菜館都有此菜而且味道也不錯, 幾好

由於晚飯巿, 客人很多, 還好我們二人剛好有位

人少少只點了三款菜:

水煮牛肉
Other Info. : 再一次嚟都覺得食物水準仍然保持良好, 決定會keep住幫襯
2014-01-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Dinner)