2024-01-30 569 views
喜歡上熟食市場,有種熱鬧又地道的感覺。每次經過都見有人上去食嘢。心想,熟食市場款式應該都差不多吧,就沒有去試,但今又已到了2:30pm 見人不多,就上去試一下吧!本來想食炒粉麵,但又見到間賣粿品,又似幾好味。最後又唔知點解 : )     座落去食印度野  XDXD 點了masala chicken 和熱檸水,共$95( 都系果句, $95 對我來說 食lunch 有點貴, 但就試試)......嘩 有水準,這種由香料加乳酪醃製的雞,食落唔會太鞋,而厚厚的醬汁掛在NAAN 印度薄餅,真系好滿足,中午跟餐還有豆蓉湯送,好味,會再來試其他。
喜歡上熟食市場,有種熱鬧又地道的感覺。
2024-01-29
$65 (Lunch)