2009-04-07 19 views
成日都去秋田,我自己去10次總有8次以上食魚生飯,53蚊,有成10多塊魚生,如果冇記錯,通常都有3塊三文魚,2塊吞那,2塊不知名,仲有D蟹籽呀,蟹柳呀咁,都算抵食啦,仲有個麵屎湯TIM﹗而且佢個飯仲有D蔥配埋,又夾得幾好味﹗魚生都新鮮,尤其三文魚,肥美,又唔會話有陣雪味,咬落去真係有點幸福的感覺﹗此外,佢D定食都OK,約70蚊,有沙律、兩塊三文魚、湯、一味主菜同飯,都好抵食。我就係第一次食過網燒牛肉就成日幫襯,但佢個牛肉,可能來貨唔同左,冇左第一次個D鬆軟,入口即溶的感覺,而家D牛肉係入口即要大力趙,感覺就差D﹗所以我都係建議大家食魚生類就最穩陣。

• 魚生飯