2021-11-27 25 views
雞翼山觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖Shop G3, G/F, Yue Man Square, 33 Hip Wo Street, Kwun Tong裕民坊變成了新LANDMARK, 新SHOPPING MALL有好多食肆同打卡位, 我都吸引左去行下。行行下口痕想搵D小食食下,補充體力。$38 4隻 +$18仲有飲品,因朋友未食過呢間架雞翼, 我理所當然點最POPULAR 架鼠尾草鹹蛋黃雞翼同, 咁就大家可以SHARE來試啦辣口味次次都令人期待, 今次朋友點了避風塘味,係有好多炸蒜同辣椒粒,口感是脆卜卜。鹹蛋黃朋友試左都讚,好多鹹蛋黃碎兼食到鼠尾草架芳香, 又唔會死鹹。我本身都好喜歡茶香,$18 加橙味紅茶同水蜜桃粒粒紅茶
雞翼山
觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖

行行下口痕想搵D小食食下,補充體力。

我本身都好喜歡茶香,$18 加橙味紅茶同水蜜桃粒粒紅茶