2018-09-08 384 views
超人氣小黃鴨B.Duck Cafe正正於遊樂場旁邊, 剛好湊成一條龍的親子好去處, 在遊樂場玩完之後再到B.Duck Cafe進餐, 孩子們都對這個行程非常滿意!玩累了我們就直接在旁邊的超人氣小黃鴨主題B.Duck Cafe用餐, 與遊樂場是零距離路程!到處都係鴨鴨蹤影, 店內幾乎每一個角落都係 B.Duck 的蹤影,沾滿黃氣。41度朱古力珍寶芭菲足夠兩三個人吃的巨型芭菲,鴨仔嘜頭以法國41度朱古力製作,另有日本牛奶軟雪糕、繽紛樂、餅乾條及棉花糖等,一定吃得飽!泰式咖喱雞肉飯 泰式咖喱一點都不辣,小朋友都啱食,還有超吸睛的立體鴨黃薑飯,唔捨得食啊!炸雞親子飯炸雞塊配以嫩滑炒蛋,還有B.Duck嘜頭的米飯。交通方便, 簡簡單單的行程已經很不錯~食飽飽再去遊樂場玩,勁方便

41度朱古力珍寶芭菲

泰式咖喱雞肉飯

炸雞親子飯
炸雞塊配以嫩滑炒蛋,還有B.Duck嘜頭的米飯。

• 41度朱古力珍寶芭菲
  • 泰式咖喱雞肉飯